Overzeese verhuizingen

GLOBAL Moving and Shipping is een internationale organisatie die zich heeft gespecialiseerd in wereldwijde overzeese verhuizingen. Ons netwerk van contacten strekt zich uit tot elk werelddeel en elke mogelijke bestemming. Wij helpen u graag met uw aanvragen en opdrachten van of naar de bestemmingen die  extra zorg en aandacht nodig hebben. Door onze ervaring en waardevolle contacten hebben wij ons in 20 jaar ontwikkeld tot echte internationale ‘probleem-voorkomers’. Zodat u als onze opdrachtgever hier geen omkijken naar heeft. De aanvragen en leads die u tot nu toe altijd voorbij liet gaan, kunnen vanaf nu dus winstgevend worden. Met ons als uw internationale afdeling.

” Een aanvraag voor slechts 2 doosjes naar China. Daar zou ik vroeger niet aan begonnen zijn, teveel papierwerk gewoon. Nu heb ik GLOBAL Moving and Shipping die dat voor mij doet. Niemand in vaste dienst, maar op verzoek en alleen als ik daar behoefte aan heb.”

Waar wij goed in zijn

Wij voeren uw overzeese verhuizingen uit. Vanuit elke mogelijke plaats, binnen of buiten Nederland, naar elke denkbare bestemming waar dan ook ter wereld. Denk hierbij ook aan ladingen van en naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika of naar een moeilijk toegankelijke bestemming in de binnenlanden van Afrika of Azië. Door onze lange ervaring en onze persoonlijke manier van werken hebben wij een netwerk van collega’s opgebouwd die wij kennen en waar wij goed mee kunnen samenwerken. Collega’s die net zo werken als wij. Die betrouwbaar en accuraat zijn.

Wij maken geen enkel verschil tussen grote en kleine hoeveelheden. Of u nu één of twee dozen of een complete inboedel wilt verhuizen, wij behandelen elke opdracht met dezelfde persoonlijke aandacht. Ook de aard van de zending is voor ons gelijk. Het kan gaan om persoonlijke bezittingen of bagage, een donatie of pallets met handelswaar.

Voor een volledig overzicht van onze diensten als internationale partner, klik HIER
Voor groepagezendingen, klik HIER
Voor commerciële zendingen, klik HIER

Staat uw specifieke aanvraag of lead hier niet beschreven?  Wilt u graag weten of wij voor u een bepaalde opdracht kunnen faciliteren? Juist dan zijn wij op ons best. Neemt u gerust contact met ons op voor een offerte op maat, of stel uw vragen aan ons. Wij helpen u graag verder. Email ons

Persoonlijke service

Wij nemen u het werk uit handen op het gebied van boekingen doen, afhandelen van formaliteiten met de douane, transportformaliteiten en doen dat tegen de meest concurrerende prijzen. Zodat uw boekingen u steeds winst opleveren. Wij boeken niet alleen uw vervoer, maar adviseren u ook graag op het gebied van douaneformaliteiten. Onze kracht is hierbij onze persoonlijke manier van werken, ook met u als onze opdrachtgever.

Ons wereldwijde netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid en wereldwijd netwerk van agenten, van Zuid-Amerika tot Afrika, en vele bestemmingen die minder vaak voorkomen. Samen met hen kunnen wij elke opdracht succesvol uitvoeren. In deze landen hebben wij contacten met  betrouwbare partners die hetzelfde serviceniveau als wijzelf kunnen bieden.  Onze kracht is onze persoonlijke band met hen, wat ook weer voor gunstige tarieven zorgt. Hiervan profiteert u als onze opdrachtgever rechtstreeks.