Groepage

Maandelijks vaste afvaarten naar de USA/Canada, Australië/Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika

Een complete verhuizing of juist enkele dozen op groepage basis verzenden ? Dat kan, met GLOBAL Moving and Shipping als uw vaste groepagepartner. Onze tarieven maken het verzenden van kleine hoeveelheden een stuk aantrekkelijker. Global Moving and Shipping is specialist op groepage en heeft bijna maandelijks vaste afvaarten naar de USA en Canada, Australië en Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Daarnaast heeft Global regelmatig bestemmingen wereldwijd, afhankelijk van het aanbod. Wilt u op de hoogte zijn van ons afvaartenschema? Klik dan HIER (doorklik naar inschrijven nieuwsbrief) en schrijf u in voor een overzicht per e-mail

“GLOBAL Moving and Shipping berekende de voordelen van groepagezending rechtstreeks aan mij door. ik moest er alleen voor zorgen dat de zending voor mijn klant het goed verpakt en gemerkt was. Eerlijk waren zij ook over de doorlooptijd van de zending en mogelijke inspecties. Maar dankzij de strakke organisatie wist GLOBAL ook de wachttijden zo efficiënt te beperken dat mijn klant blij verrast was over de uiteindelijke snelheid van levering.”

Wat bieden wij?

Op basis van onze offerte nemen wij u het volgende uit handen: Vanaf onze loods tot full-service in huis geleverd op genoemde bestemming op basis van een goede bereikbaarheid. Inclusief aanname loods Nederland, tijdelijke opslag, inladingskosten, exportdocumentatie, zeevracht en toeslagen, aandeel terminal- en havenkosten op bestemming, reguliere inklaringskosten als ‘personal effects’, lossing, tijdelijke opslag tot doorvoer mogelijkheid, doorvoer naar eindbestemming, in huis aflevering en plaatsing tot eerste verdieping, uitpakken grote stukken en eenmalige afvoer van gebruikt verpakkingsmateriaal op de dag van de levering.

Groepage biedt uiterst gunstige tarieven aan u als klant. Het grootste voordeel is dat de lading niet in liftvans  of speciale, dure exportkisten geladen hoeft te zijn. Groepage is echter wat minder regelmatig dan LCL afvaarten. Het kan voorkomen dat het enkele weken duurt tot een zending geladen wordt en vertrekt. In de regel gaan wij uit van afvaarten 1 x per 3 tot 4 weken. Dit kan incidenteel wat langer zijn wanneer geen andere lading voor de gewenste bestemming geboekt wordt.  Naast het vertrek wordt een groepagezending ook op de bestemming zo behandeld. Na aankomst zal de lokale agent alles in het werk stellen uw zending zo snel mogelijk door te voeren en af te leveren, maar wij houden altijd rekening met enkele weken. De doorvoertijd is afhankelijk van het beschikbare volume.  Ook wordt een zending binnen een straal van zo’n 200 kilometer eerder geleverd dan als deze naar een andere staat getransporteerd moet worden.

Klik Hier voor gedetailleerde instructies voor de afhandeling van uw Groepageboeking.

 

VERZEKERING

Wij kunnen u een all risk verhuis-en transportverzekering tegen een gunstige premie aanbieden. Als uw klant nog aanvullende opslag verlangt, kunnen wij dit vanzelfsprekend voor u regelen met onze lokale agent en deze bijverzekeren. Neemt u voor de details en premie graag contact met ons op: verstuur een e-mail