Over GLOBAL Moving and Shipping

Even voorstellen…uw internationale afdeling

GLOBAL Moving and Shipping is opgericht met als doel een volledig onafhankelijke partner te zijn voor verhuizers wereldwijd en voor Nederlandse verhuizers in het bijzonder.  Zie ons als uw onafhankelijke internationale afdeling, die gespecialiseerd is in het afhandelen van alle mogelijke internationale aanvragen, leads en boekingen. Wij verhuizen jaarlijks duizenden grote en kleine ladingen voor onze klanten. Van en naar alle mogelijke bestemmingen over de hele wereld. Tegen scherpe tarieven, zodat onze klanten altijd winst maken.

Uw vaste contact bij Global is Edo Smits, die al lange tijd bekend staat als een uitstekende planner voor wie elke aanvraag mogelijk is. Hij heeft in 20 jaar veel ervaring opgedaan in het organiseren van internationale verhuizingen. Onder onze klanten worden zijn betrouwbaarheid, expertise en accuratesse hoog gewaardeerd.

Ons wereldwijde netwerk

Een tweede pijler die Global Moving & Shipping onderscheidt, is ons netwerk van betrouwbare en loyale agenten over de hele wereld. Zij begeleiden uw klanten tot in de verste uithoeken van de wereld. Op de manier zoals wij dat zelf ook doen.

Onze klanten

Wij zijn heel trots op ons klantenbestand van Nederlandse en Belgische verhuizers, die weten dat zij blindelings op onze onafhankelijkheid en betrouwbaarheid kunnen vertrouwen en ons inschakelen als hun internationale afdeling. Wilt u weten wat wij voor onze klanten doen? Klik dan HIER.

Onze specialiteit

U kunt ons benaderen voor een offerte op elke internationale aanvraag of lead die bij u voorbij komt. Hoe klein de lading ook is, hoe ingewikkeld de bestemming, Global Moving & Shipping pakt het op en u kunt winst maken. Wij maken dankzij onze loyale klanten een flinke groei door. Op vele verzoeken hebben wij onze activiteiten sinds enige tijd uitgebreid met het verzenden van commerciële ladingen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan HIER.

Het is een kwestie van trots en plezier in ons vak
Wij streven er altijd naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij behandelen al onze klanten gelijk en verzorgen elke verzending met onze uiterste aandacht en efficiency. Met gevoel voor de kleinste details. Wij weten dat u het verschil zult merken. Neem vandaag nog contact met ons op, doe een aanvraag en kijk wat het resultaat kan zijn.  En ga met ons dan een winstgevende samenwerking aan.

Wilt u een toelichting op de mogelijkheden voor samenwerking die wij bieden? Neem dan contact op, of vraag een offerte aan. Wij staan u graag te woord.