Europese verhuizingen

“Er komen soms aanvragen bij mij binnen voor kleine hoeveelheden naar België, Rusland of Polen. Deze speel ik door naar GLOBAL Moving and Shipping, die het als mijn vaste partner regelt. Ik maak er elke keer winst op.”

GLOBAL Moving and Shipping is een internationale organisatie die zich heeft gespecialiseerd in verhuizingen binnen Europa. Ons netwerk van contacten is in Europa volledig dekkend, van en naar elke mogelijke bestemming. Wij helpen u graag met de aanvragen en opdrachten die extra zorg en aandacht nodig hebben. Door onze veelzijdige ervaring en waardevolle contacten hebben wij ons in de loop van vele jaren ontwikkeld tot echte internationale ‘probleem-voorkomers’. Zodat u als onze opdrachtgever hier geen omkijken naar heeft. De aanvragen en leads die u tot nu toe altijd voorbij liet gaan, kunnen vanaf nu dus winstgevend worden. Met ons als uw internationale afdeling.

Waar wij goed in zijn

Wij zijn gespecialiseerd in Europese en wereldwijde verhuizingen. Vanuit elke mogelijke plaats, binnen of buiten Nederland, naar elke denkbare bestemming in Europa. Door onze lange ervaring en onze persoonlijke manier van werken hebben wij een netwerk van collega’s opgebouwd die wij kennen en waar wij goed mee kunnen samenwerken. Collega’s die net zo werken als wij. Die betrouwbaar en accuraat zijn.

Wij maken geen enkel verschil tussen grote en kleine hoeveelheden. Of u nu één of twee dozen of een complete inboedel tussen twee locaties wilt verhuizen, wij behandelen elke opdracht met dezelfde persoonlijke aandacht. Ook de aard van de zending is voor ons gelijk. Het kan gaan om persoonlijke bezittingen of bagage, een donatie of pallets met handelswaar.

– Voor een volledig overzicht van onze diensten als internationale partner, klik HIER.
– Voor informatie over internationaal transport van grote of kleine commerciële zendingen, klik HIER

Staat uw specifieke aanvraag of lead hier niet bij? Wilt u graag weten of wij voor u een bepaalde opdracht kunnen faciliteren? Juist dan zijn wij op ons best! Neemt u gerust contact met ons op voor een offerte op maat, of stel uw vragen aan ons. Wij helpen u graag verder. Email ons

Persoonlijke service

Wij nemen u het werk uit handen op het gebied van boekingen doen, afhandelen van formaliteiten met de douane, transportformaliteiten en doen dat tegen de meest concurrerende prijzen. Zodat uw boekingen u steeds winst opleveren. Wij boeken niet alleen uw vervoer, maar adviseren u ook graag op het gebied van douaneformaliteiten. Onze kracht is hierbij onze persoonlijke manier van werken, ook met u als onze opdrachtgever.

Ons Europese netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid en netwerk van Europese agenten, inclusief op de bestemmingen die minder vaak voorkomen.  Samen met hen kunnen wij elke opdracht succesvol uitvoeren. Onze Europese partners zijn uiterst betrouwbaar en bieden hetzelfde serviceniveau als wijzelf.  Onze kracht is onze persoonlijke band met hen, wat ook weer voor gunstige tarieven zorgt. Hiervan profiteert u als onze opdrachtgever rechtstreeks.