Derde Landen Verhuizingen

Wereldwijd verhuizen buiten Nederland om

GLOBAL Moving and Shipping is gevestigd in Nederland. Wij zijn echter meer dan uw Nederlandse partner: wij zijn een internationale organisatie die zich heeft gespecialiseerd in wereldwijde verhuizingen. Ons netwerk van contacten strekt zich uit tot elk werelddeel en elke mogelijke bestemming. Wij helpen u graag met uw aanvragen en opdrachten, met name  van of naar de bestemmingen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Door onze veelzijdige ervaring en waardevolle contacten hebben wij ons in de loop van vele jaren ontwikkeld tot echte internationale ‘probleem-voorkomers’. Zodat u als onze opdrachtgever hier geen omkijken naar heeft. De aanvragen en leads buiten Nederland om, die u tot nu toe altijd voorbij liet gaan, kunnen vanaf nu dus winstgevend worden. Met ons als uw internationale afdeling.

Waar wij goed in zijn

“ Een goede klant die enige tijd geleden met ons naar Duitsland was verhuist, nam onlangs weer contact met mij op. Ditmaal ging het van Frankfurt naar Brunei. GLOBAL Moving and Shipping heeft dit – net als de vorige verhuizing – weer geregeld, met hetzelfde gemak als vanuit Nederland “

Wij organiseren uw verhuizingen. Vanuit elke mogelijke plaats, ook buiten Nederland om en naar elke denkbare bestemming waar dan ook ter wereld. Denk hierbij aan ladingen van bijvoorbeeld Zuid-Amerika naar een moeilijk toegankelijke bestemming in de binnenlanden van een land in Afrika of Azië. Of van New York naar LA. Door onze lange ervaring en onze persoonlijke manier van werken hebben wij een netwerk van collega’s opgebouwd die wij kennen en waar wij goed mee kunnen samenwerken. Collega’s die net zo werken als wij. Die betrouwbaar en accuraat zijn.

Wij maken geen enkel verschil tussen grote en kleine hoeveelheden. Of u nu één of twee dozen of een complete inboedel tussen twee locaties wilt verhuizen, wij behandelen elke opdracht met dezelfde persoonlijke aandacht. Ook de aard van de zending is voor ons gelijk. Het kan gaan om persoonlijke bezittingen of bagage, een donatie of pallets met handelswaar.

Voor een volledig overzicht van onze diensten als internationale partner, klik HIER. Heeft u een commerciële zending?, klik dan HIER.

Zoekt u informatie voor een specifieke aanvraag of lead? Misschien wilt u weten of wij voor u een bepaalde opdracht kunnen faciliteren. Juist dan zijn wij op ons best. Neemt u gerust contact met ons op voor een offerte op maat, of stel uw vragen aan ons. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijke service

Wij nemen u het werk uit handen op het gebied van boekingen doen, afhandelen van formaliteiten met de douane, transportformaliteiten en doen dat tegen de meest concurrerende prijzen. Zodat uw boekingen u steeds winst opleveren. Wij boeken niet alleen uw vervoer, maar adviseren u ook graag op het gebied van douaneformaliteiten. Onze kracht is hierbij onze persoonlijke manier van werken, ook met u als onze opdrachtgever.

Ons wereldwijde netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid en wereldwijd netwerk van agenten, van Zuid-Amerika tot Afrika en vele bestemmingen die minder vaak voorkomen. Samen met hen kunnen wij elke opdracht succesvol uitvoeren. In deze landen hebben wij contacten met  betrouwbare partners die hetzelfde serviceniveau als wijzelf kunnen bieden.  Onze kracht is onze persoonlijke band met hen, wat ook weer voor gunstige tarieven zorgt. Hiervan profiteert u als onze opdrachtgever rechtstreeks.