Commerciële zendingen

Internationaal verzenden van zakelijke goederen

“ Ik had een transportaanvraag naar Zuid-Amerika. GLOBAL Moving and Shipping heeft dit voor mij perfect geregeld, zonder nare verrassingen achteraf…”

Heeft u regelmatig of juist incidenteel te maken met het internationaal versturen van goederen vanuit of naar andere landen? Het kost tijd en moeite zo’n verzending te regelen. Grote ladingen per container, maar ook: kleine of kwetsbare verzendingen van slechts enkele dozen of een pallet via zee- of luchtvracht. Elke land heeft weer zijn eigen regeltjes, soms niet al te doorzichtig.  Wij werken graag samen met en voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner die als hun internationale transportafdeling functioneert, voor scherpe prijzen. Ook staan wij tot uw beschikking als u eenmalig iets wilt versturen. Of als het gaat om grote of juist heel kleine verzendingen.

Vanzelfsprekend hopen wij ook U als gewaardeerde opdrachtgever in ons netwerk welkom te heten en uw internationale transportafdeling te mogen zijn. Een afdeling die u naar believen inschakelt en die uw zendingen voor u organiseert.

Onze diensten

  • Import en export van goederen
  • Containers via Zeevracht
  • Kleine commerciële zendingen via wegvervoer, luchtvervoer of zeevervoer
  • Regelmatige zendingen
  • Eenmalige zendingen
  • Moeilijk bereikbare bestemmingen wereldwijd
  • Bestemmingen met veel administratieve onzekerheden

Voor een overzicht van al onze diensten, klik HIER

Persoonlijke service

Wij nemen u het werk uit handen op het gebied van boekingen doen, afhandelen van formaliteiten met de douane, transportformaliteiten en doen dat tegen de meest concurrerende prijzen. Uw goederen arriveren snel en zonder omwegen op hun bestemming. Van deur tot deur. Wij handelen de formaliteiten voor u af. Wij schakelen betrouwbare transporteurs ter plaatse in, die de weg weten in de administratieve afhandeling ter plaatse. Wij houden u persoonlijk op de hoogte van de voortgang en geven u advies over de meest kostenbesparende en beste oplossing voor het vervoeren van uw lading. Onze kracht is hierbij onze persoonlijke manier van werken, ook met u als onze opdrachtgever.

Ons wereldwijde netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid en wereldwijd netwerk van agenten, van Zuid-Amerika tot Afrika en vele bestemmingen die minder vaak voorkomen. Samen met hen kunnen wij elke opdracht succesvol uitvoeren. Onze partners hanteren hetzelfde serviceniveau als wijzelf.  Zij kennen de juiste wegen om uw lading snel op de eindbestemming te laten arriveren, zonder extra kosten. Onze kracht is de persoonlijke vertrouwensband. Wat weer voor gunstige tarieven zorgt. Hiervan profiteert u als onze opdrachtgever rechtstreeks.